Skip to content Skip to footer
Petrecere craciun corporate
Lolu Forest Events

Lolu Events este locul perfect pentru a sarbatori spiritul Craciunului alaturi de echipa ta! Suntem aici pentru a face din organizarea unei petreceri de Craciun corporate o experienta de neuitat. In sala noastra de evenimente, toti participantii au parte de momente de bucurie si conexiune intr-un cadru feeric si rafinat.

Ceea ce ne diferentiaza sunt preturile accesibile si serviciile de cea mai inalta calitate pe care le oferim. Indiferent de dimensiunea echipei tale, salonul nostru poate gazdui intre 60 si 200 de persoane, asigurand un spatiu generos pentru toti invitatii tai. Situata in apropierea padurii Craiului, locatia noastra te imbie cu privelisti pitoresti si liniste, creand un cadru perfect pentru a scapa de agitatia orasului.

Pozitionarea pe centura Bucurestiului, cu intrare in comuna Berceni, asigura acces facil pentru tine si participantii tai, iar terasa incantatoare si parcarea generoasa vin in intampinarea nevoilor voastre. In interiorul amenajat modern si elegant, vei gasi un bar bine aprovizionat, pentru a-ti incanta invitatii cu bauturi alese.

Bucataria proprie este un element important al petrecerii de Craciun corporate (Bucuresti si Ilfov), intrucat toate produsele sunt pregatite in locatie, in aceeasi zi, si extrem de delicioase. Bucatarii nostri isi pun amprenta asupra fiecarui preparat, garantandu-ti o experienta culinara de neegalat. In plus, echipa noastra de ospatari prompti si profesionisti se asigura ca fiecare invitat se simte special.

La Lolu Events, fiecare detaliu conteaza. Te invitam sa experimentezi magia sarbatorilor de iarna intr-un cadru care combina confortul modern cu farmecul traditional. Aici, petrecerea de Craciun corporate (Bucuresti – Ilfov) devine un eveniment memorabil, in care te poti relaxa si bucura de momente deosebite impreuna cu echipa ta. Te asteptam cu nerabdare!

Open chat
1
Cere oferta!
Buna ziua! Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!