Skip to content Skip to footer
Organizare Welcome & Coffee Break
Lolu Forest Events

Evenimentul Welcome & Coffee Break este un moment de relaxare si conexiune, integrat in cadrul diferitelor tipuri de activitati, cum ar fi conferinte, seminare, prezentari sau intalniri de afaceri. Acest tip de eveniment adauga o nota de rafinament si atentie la detalii, oferind participantilor o pauza binevenita si ocazia de a socializa intr-un cadru relaxant.

De indata ce invitatii tai vor trece pragul salii noastre de evenimente, vor fi inconjurati de un decor sofisticat si un ambient placut, creat special pentru a oferi o atmosfera relaxanta si prietenoasa. La Lolu Events, transformam fiecare eveniment intr-un moment de bucurie, iar Welcome & Coffee Break nu face exeptie.

Cafeaua noastra delecteaza simturile cu arome divine de boabe proaspat rasnite, iar gustarile delicioase, pregatite cu grija in aceeasi zi, rasfata papilele gustative ale participantilor. Ospatarii pasionati vor servi cu zambetul pe buze o gama variata de bauturi calde si reci, de la espresso fin la ceaiuri aromate si bauturi racoritoare, astfel incat fiecare sa isi poata personaliza pauza de cafea conform preferintelor proprii.

In timp ce va bucurati de momente de relaxare, sala noastra se transforma intr-un spatiu magic, in care fiecare element se armonizeaza perfect pentru a oferi o experienta remarcabila. De la decorul minutios ales pana la amenajarea spatiului care incurajeaza interactiunea si schimbul de idei, totul este pus la punct pentru a crea un cadru prietenos si inspirational.

Fiind situata intr-o locatie pitoreasca, langa padurea Craiului, sala Lolu Events incanta toti invitatii cu o priveliste suberba. Acestia pot ajunge cu usurinta la locatie, intrucat se afla pe centura Bucurestiului, la intrarea in comuna Berceni.

Asadar, daca organizezi un eveniment Welcome & Coffee Break, programeaza o intalnire cu echipa si convinge-te singur ca aceasta este locatia ideala!

Open chat
1
Cere oferta!
Buna ziua! Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!