Skip to content Skip to footer
Organizare cununie civila
Lolu Forest Events

Cununia este momentul in care doi indragostiti isi unesc destinele in fata celor dragi si a legii, intr-o promisiune solemna de iubire si fidelitate. Acest eveniment reprezinta un pas important in viata unui cuplu, marcand inceputul unei noi etape in drumul lor comun.

Cununia este mult mai mult decat un simplu act legal, ea este o sarbatoare a iubirii, a prieteniei si a increderii reciproce. In acest moment special, inimile unite bat la unison, iar emotiile si bucuria se contopesc intr-o singura traire unica. De aceea, organizarea cununiei civile trebuie sa fie ca la carte, astfel incat petrecerea sa iasa exact asa cum ai visat.

Restaurant cununie civila Bucuresti / Ilfov

Atunci cand vine vorba despre astfel de clipe unice, Lolu Events este restaurantul pentru cununia civila (Bucuresti si Ilfov) care iti transforma petrecerea visurilor in realitate. Una dintre cele mai importante caracteristici ale brandului nostru este accesibilitatea preturilor. Ne dorim ca fiecare cuplu sa aiba parte de o experienta memorabila, fara sa fie necesar un buget colosal. De aceea, costul pentru inchirierea acestei locatii cununie civila Bucuresti – Ilfov este extrem de avantajos.

Serviciile noastre de organizare cununie civila sunt de inalta calitate si punem intotdeauna accent pe profesionalism si atentie la detalii. Echipa noastra experimentata iti va fi alaturi in fiecare pas al pregatirilor, asigurandu-te ca totul decurge perfect in ziua evenimentului. Suntem aici pentru a transforma organizarea cununiei civile intr-un proces placut!

Amplasata langa o incantatoare padure, locatia noastra ofera o atmosfera linistita si plina de farmec, perfecta pentru a crea amintiri de neuitat. Aici se ajunge de pe centura Bucurestiului, la intrarea in comuna Berceni, astfel ca, accesul la restaurantul pentru cununia civila (Bucuresti – Ilfov) este usor si convenabil pentru toti invitatii.

Sala noastra eleganta poate gazdui de la 60 pana la 200 de persoane, iar bucataria proprie renumita se mandreste cu preparate proaspete, facute in aceeasi zi, pentru a satisface cele mai rafinate gusturi.

In plus, am creat si un loc de joaca special pentru copii, astfel incat si cei mici sa se bucure de fiecare clipa petrecuta la Lolu Events, una dintre cele mai bune locatii cununie civila Bucuresti & Ilfov.

Terasa noastra incantatoare si parcarea generoasa completeaza experienta, oferindu-ti posibilitatea de a te bucura de aerul proaspat si de a te relaxa. Nu trebuie sa iti faci griji, caci ne-am gandit la toate detaliile care tin de procesul de organizare cununie civila.

Am amenajat cu grija restaurantul pentru cununia civila in Bucuresti (Ilfov), urmarind un design modern si elegant, intr-un cadru care sa se potriveasca perfect oricarei tematici alese pentru evenimentul tau.

Pentru ca servirea sa fie facuta cu profesionalism si promptitudine, restaurantul nostru este echipat cu un bar si un minibar, asigurandu-ne astfel ca invitatii tai vor avea parte de cele mai bune bauturi si ca se vor putea bucura din plin de fiecare moment.

Echipa noastra de ospatari si bucatari renumiti este pregatita sa ofere cele mai alese delicatese si sa iti rasfete invitatii pe tot parcursul evenimentului. Cu ajutorul nostru, planificarea cununiei civile este mai simpla ca niciodata!

La Lolu Events, ne dorim sa transformam fiecare eveniment intr-o poveste unica, iar locatia noastra fermecatoare si serviciile de exceptie sunt garantia ca momentele speciale vor fi traite cu intensitate si fericire. Contacteaza-ne chiar acum pentru a stabilii detaliile ce tin de organizarea cununiei civile!

Open chat
1
Cere oferta!
Buna ziua! Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!