Skip to content Skip to footer
Bal de absolvire
Lolu Forest Events

Asteptam cu zambetul pe buze ca absolventii sa petreaca o seara de neuitat la Lolu Events, dedicata triumfului lor academic. Acesta este un eveniment important care ofera tuturor sansa de a-si sarbatori realizarile alaturi de colegi si profesori, intr-un decor rafinat si plin de farmec.
Daca esti una dintre persoanele responsabile de organizarea acestei petreceri unice, cu siguranta Lolu Events este o optiune ideala. La intrarea in sala noastra de evenimente, studentii vor fi intampinati intr-o atmosfera magica, in care rafinamentul si eleganta se impletesc armonios. Incepand cu decorurile sofisticate si terminand cu lumina blanda care va crea un ambient calduros, fiecare detaliu a fost gandit pentru a oferi o experienta memorabila. Fiecare colt al salii raspandeste o energie pozitiva, amplificata de rasetele si povestile impartasite de toti cei prezenti.

Gustarile fine si bauturile exceptionale pregatite cu grija iti vor incanta simturile, completand atmosfera festiva a serii. Toate produsele sunt proaspete, preparate in aceeasi zi de catre bucatarii nostri iscusiti.

Cu o capacitate generoasa de 60 – 200 de persoane, te asiguri ca toti profesorii si studentii se vor bucura de acest eveniment special. Locatia este absolut superba, langa padurea Craiului, sala situandu-se pe centura Bucurestiului, la intrarea in comuna Berceni. Privelistea naturala incantatoare poate fi observata de pe terasa frumos amenajata, fiind un loc prielnic pentru relaxare si socializare.

Lolu Events asteapta cu bratele deschise toti studentii si profesorii in aceasta seara cu adevarat speciala. Serviciile de calitate si pretul avantajos fac ca sala noastra sa fie alegerea perfecta pentru aceasta ocazie. Programeaza acum o vizionare!

Open chat
1
Cere oferta!
Buna ziua! Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!