Skip to content Skip to footer
Despre noi & locatie
Lolu Forest Events

Lolu Forest Events este locatia perfecta pentru evenimentele tale speciale! Cu servicii de inalta calitate si preturi accesibile, suntem aici pentru a transforma visurile tale in realitate.

Situata intr-o oaza linistita langa Padurea Craiului si convenabil amplasata pe centura Bucurestiului, la intrarea in comuna Berceni, Lolu Forest Events ofera un cadru perfect pentru orice ocazie. Cu o capacitate de la 60 pana la 200 de persoane, salonul nostru elegant este ideal pentru nunti, botezuri, majorate si multe altele.

La Lolu Forest Events, ne preocupam de fiecare detaliu. Bucataria noastra proprie ne permite sa pregatim toate produsele in locatie, asigurand prospetimea si calitatea in fiecare preparat.

Te asteptam sa descoperi sala noastra moderna, care include un bar complet echipat, mini bar si o terasa primitoare. In plus, parcarea generoasa face ca evenimentul tau sa fie cat mai convenabil pentru toti participantii. Iar pentru cei mici, avem un loc de joaca special amenajat, pentru ca toata familia sa se bucure de momente deosebite.

Amenajata cu eleganta, sala de evenimente Lolu Forest Events adauga un plus de rafinament oricarui eveniment. Indiferent daca planifici un eveniment corporate sau unul personal, suntem aici sa transformam fiecare detaliu intr-o amintire memorabila. Programeaza acum o vizionare!

Open chat
1
Cere oferta!
Buna ziua! Pentru mai multe informatii, nu ezitati sa ne contactati!